Utmaningar - att göra det som skrämmer ger en kick och vidgar horisonten. Skapande - att uttrycka den jag är ger glädje och livskraft. Nyfikenhet - ger möjlighet att hitta det jag inte visste att jag gillar. Fysisk aktivitet - för att må bra, både i kroppen och i knoppen. Äventyr - att göra det som lockar ger självtillfredsställelse. Tid för reflektion - skönhet ger ro, ro ger kontakt med mig själv så jag känner vad jag vill och vart jag är på väg. Äkta kontakt - det nakna och ärliga mötet mellan människor ger växt och starka band.  


Copyright © 2007 Dynamic Form. All rights reserved.

 


Några intressanta länkar...
Stockholms bästa kajakuthyrning i min mening är 08 Kajak.
Det är främst genom att Göran och Bengt som hyr ut kajakerna är genomtrevliga och hjälpsamma människor och kajakerna de hyr ut är bra. Ta gärna ett besök hos dem vid Liljeholmskajen!

Länk till 08 Kajak

Resan till Swiss Alpine Marathon leddes av Sveriges meste ultralöpare, Rune Larsson. Förutom att ha vunnit världens tuffaste löpartävling, Spartathlon, 3 gånger så har han även rott över Atlanten. Trots dessa enorma prestationer är det ändå människan Rune Larsson som fascinerar mest. Med värmen han utstrålar, tron på människan och sin förmåga att inspirera sprider han hopp, glädje och får människor att växa. Läs mer om Rune på hans egen hemsida

Länk till Rune Larssons hemsida

Jarle Trå är en norsk bergsbestigare som jag mötte vid Mount Everest basecamp. Då var han besviken över det dåliga vädret som hindrade all klättring, men ändå full av energi och idéer över vad han skulle göra i framtiden. Läs hans egna historier om väntan på att börja klättringen mot toppen, varför man ger sig ut på något så farofyllt som att bestiga Mt Everest, Marco som nådde sina drömmars mål för att sedan aldrig komma ner igen, och om gamla och planerade äventyr!

Länk till Jarle Trå´s hemsida

Ken är en australiensare som jag mötte på transsibiriska järnvägen. Då hade han just behövt muta tågkonduktören med 100 USD för att få ta ombord sitt paket med cykel och tält. Utrustningen behövde han för sin ettåriga cykelfärd från Mongoliet till Kenya. Läsa om brutna framgafflar, nomader som bjuder på te och hjälper till med reparationerna, simningar med tält och campingutrustning över floder mm på Ken´s egen hemsida!

Länk till Ken´s hemsida

Jag hade beställt nya persienner och en man kom hem till mig för att mäta upp rätt storlek. Det visade sig vara konstnären Stefan Tunedal. Han kommenterade att jag inte hade några tavlor på mina väggar, så vi började prata om konst. Kort därefter fick jag en inbjudan till en av hans vernissager. Jag föll pladask för de färgrika, kraftfulla tavlorna med mycket tanke bakom. Ta en titt på hans verk!

Länk till Stefan Tunedals hemsida

Människor fascinerar mig. Vad bertyder det att vara jag? Och vem är du? Alla är vi olika om än vi har gemensamma drag. Jag tycker det är svårt att "kategorisera" människor i olika grupper eftersom vi alla är unika. Om man ända ska göra ett försök så är Myers-Briggs test, baserat på Jungiansk psykologi, det som tilltalar mig mest. Gör testet via länken ovan (kallas Kiersey Temperament sorter här).

Myers-Briggs test

Läs mer om vad resultaten betyder på Personality Page

Personality Page

Till toppen