START
OM KRISTINA PALTÉN
FÖREDRAG
COACHNING
ÄVENTYR
  ALONE THROUGH IRAN 2015
  VÄRLDSREKORD 2014
  GÖTA KANAL - ISKALLT UPPDRAG 2014
  MIKLAGÅRD TILL STADSGÅRD 2013
  VÄRLDSREKORD 2013
  PILGRIMSLÖPNING 2011
  ATT SEGLA SITT EGET HAV 2011
  ACONCAGUA 2008
  KRONOLOGI
ULTRALÖPNING
FILM & POD
BLOGG
REFERENSER
BILDER/PRESS
GÄSTBOK
SKRIVET
PRESSMEDDELANDEN
ÄVENTYR OCH ANDRA UPPLEVELSER; ÅR FÖR ÅR
2016

I mars ställde jag ut på Vildmarksmässan i samband med att jag släppte min första bok "Tänk om jag fixar det!" - en bok om den mentala inställningen bakom att sätta världsrekord på 48-timmarslöpning på löpband. Det kändes utmärkt att äntligen titulera mig författare och boken sålde bättre än väntat. Under sommaren spred sig trailer "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit" vida kring i världen (for english version, click here) och miljontals människor såg den. I november var det äntligen premiär för dokumentären med samma namn, jag satt gapande, fastklistrad vd filmen om mig själv och så många fler. Jag signerade bokkontrakt med Wahlström & Widstrand om boken om Iranlöpningen och för första gången körde jag mitt bolag - nästan - på heltid. Jag fortsatte utbilda mig i coachning och mitt kära bolag gick för första gången enormt över förväntan.
2015

Året bjöd på stora förändringar - efter 12 års singelliv flyttade jag ihop med Fredrik, hans tre barn och tre katter i vårt lilla radhus i Gustavsberg. Några minnen är när jag mycket frågande undrade "Vad är det?" när Fredrik frågade om jag kom hem i normal tid vår första vardagskväll ihop. Laga kål- & kikärtsgryta med quinoa till de tre barnen lärde jag mig snabbt att det inte var en hit. Å andra sidan blev till och med wraps med kidneybönor en succé efter det.
Jag gjorde slag i saken och bad min chef säga upp mig. efter 18 år på Ericsson, när det kom ett nytt varsel. Jag hade funderat på att köra eget länge, men inte vågat. Nu tyckte jag att itt liv var värt mycket mer än att ha tråkigt på jobbet. Visst saknade jag mina arbetskamrater och bolaget, men livet jag fick var så mycket mer jag - det var värt det, varenda sekund.
På hösten drog jag iväg till Iran och sprang ensam genom landet, en resa som bjöd på en enorm gästfrihet och vänlighet. Mer om den kan du läsa här
2014

Året började med Iskallt uppdrag, då jag och Carina fick lära oss hantera köld och stora vågor under vår paddling från Stockholm till Göteborg i februari/mars. Jag har sällan sett vackrare färger! I Göteborg mötte mannen jag träffat - Fredrik. Att ha en ny människa i mitt liv, som dessutom för med sig tre barn, innebar en hel del njutning, kullerbyttor och annorlunda upplevelser. Hösten såg jag fram emot - då var det dags att springa längre än jag någonsin gjort i ett svep, genom att sätta Världsrekord på 48-timmarslöpning på löpband. Det var underbart att få leverera, timme efter timme, precis som jag planerat. Året avslutades med omsättningsrekord i mitt bolag, Paltén Experiences AB, som jag driver för att inspirera och utveckla människor och organisationer och med att jag började jobba på en väldigt gammal dröm - att skriva en bok.


INBOKADE DATUM
17-12-07
Föreläsning "Om jag kan åstadkomma vad som helst - vad gör jag då?"
Octapharma, Lidingö
17-12-08
Föreläsning, "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Uppsala
17-12-12
Föreläsning "Vad kan 184 mils löpning lära oss om tillit?""
TRR, SF Sergel
17-12-14
Föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Linköping
17-12-14
Föreläsning "Den rädda löparen"
Söderköpings föreläsningförening
Info & biljetter
Söderköping
18-01-12
Föreläsning "Ensam genom Iran - 184 mil av tillit"
Akademiska Hus, Göteborg
18-01-18
Stora måldagen
Börje Salming, Janne Schaffer, jag m fl delar med oss av våra erfarenheter kring motivation och mål
Se program och boka biljett här

KÖP BOKEN!
Beställ genom att skicka ett mail till kristina.palten@gmail.com eller köp den hos Actic i Kista
Den finns även i Piteå. Ring 0911-34618 om du vill köpa ett exemplar.

"Kristina Palténs bok är det bästa jag har läst vad det gäller mental träning. Tack bästa Kristina för att du har delat med dig av dina unika erfareheter. Läsningen blev min helgs höjdpunkt och boken är en bok som jag kommer att läsa om och om igen."
-Susan Mohseni


Kontakt   Följ mig på
kristina.palten@gmail.com
Eller ring:
0730-244 969
 
Facebook
Twitter